ALMOND BUTTER – mandľová pasta BIO, VEGAN, bez gluténu, bez palmového tuku, bez pridaného cukru.
Chutná pasta/maslo vyrobené zo 100% mandlí v BIO kvalite.
Ideálna na priamu konzumáciu, ako nátierka, do smoothies, na prípravu RAW koláčov alebo rôzne pečenie... Obzvlášť obľúbená u športovcov a fyzicky aktívnych ľudí, hlavne vďaka vysokému množstvu proteínov...
Bohatý zdroj horčíka, fosforu, vápnika, a vitamínu E.
Pred použitím premiešať, prípadné oddelenie oleja nie je na závadu.
ZLOŽENIE: BIO mandle nelúpané 99,5%, morská soľ
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 2686kJ / 650kcal
- Tuky. 55,5g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,4g)
- Sacharidy: 6,5g (z toho cukry: 4g)
- Vláknina. 11,7g
- Bielkoviny: 25,3g
- Soľ: 0,5g
- Vitamín E: 24mg
- Riboflavín: 0,57mg
- Vápnik: 239mg
- Fosfor: 560mg
-
Horčík: 269mg
SKLADOVANIE: po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 3 mesiacov.
KRAJINA PÔVODU: Veľká Británia