Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiakov. Rýchlo ich uvaríte av kuchyni majú široké využitie.
Cestoviny Risolino sú vyrábané z najkvalitnejšej dlhozrnnej ryže a sú preto jemné a chutné. Majú čisto prírodné zloženie - ryža, prírodný tapiokový škrob a štipka soli. Pri dodržaní správneho postupu sa nerozvarí a nelepí.
POUŽITIE: príloha, hlavné jedlo, do šalátov, do polievok
Neobsahuje lepok, konzervanty a farbiva.
PRÍPRAVA: príprava (jedna porcia): do 1l vriacej osolenej vody vložte 100g cestovín, zamiešajte. Nechajte variť 8-12 minút. Po uvarení nechajte zcediť a odkvapkať. Pridajte trochu oleja aby sa cestoviny nelepili.
ZLOŽENIE: ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ, kurkuma
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1481kJ / 354 kcal
- Tuky: 0,2g (z toho nasýtené tuky: 0,1g)
- Sacharidy: 85g (z toho cukry: 2,2g)
- Vláknina: 0,0g
- Bielkoviny: 3,0g
- Soľ: 0,63g
SKLADOVANIE: skladujte na suchom mieste oddelene od látok s výraznými pachmi
KRAJINA PÔVODU: Česká Republika