Filter
Banánová múka je prirodzene bezlepková múka vyrobená z plodov banánovníka. Má neutrálnu chuť a je vh..
Cícerová múka je základom tradičnej indickej kuchyne. Vďaka výborným nutričným vlastnostiam je vh..
Ciroká múka je múka jemnej konzistencie, vhodná na zahusťovanie mäsových a zeleninových pokrmov a..
Múka gaštanová sa používa pri bezlepkovej diéte, pretože neobsahuje bielkovinu glutén. V kuchyni ..
Bio kokosová múka sa získava z čerstvej kokosovej dužiny po vylisovaní oleja. Má podobnú konziste..
Prirodzene bezlepková kukuričná múka v bio kvalite.
POUŽITIE: pripravíte z nej polentu alebo ..
Prirodzene bezlepková kukuričná múka v bio kvalite - polohrubá.
POUŽITIE: pripravíte z nej po..
Mandľová múka je prirodzene bezlepková. Získava sa z čerstvo zozbieraných, blanšírovaných man..
Je vhodnou alternatívou oproti bežným múkam. Je nutrične aj energeticky vysoko hodnotná, ľahko st..
Pohánková múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni plne nahr..
Pohánková celozrnná múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni..
Pšeničná celozrnná múka je vhodná na pečenie koláčov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovani..
Pšenová múka hladká, používa sa na zahusťovanie polievok, omáčok, pri príprave chleba, koláčov a ..
Múka ražná celozrnná jemne mletá - raž je obilnina podobná pšenici. Múku z nej možno kombinovať s..
Ryžová múka sa vyrába mletím ryže. Najčastejším typom ryže je ryža siata, ktorá je jednou z najpouží..
Sójová múka je vynikajúcim zdrojom cenných bielkovín. Je geneticky nemodifikovaná bezlepková múka..