Filter
Amarant je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, čo znamená, že medzi obilné trávy nepatrí, ale v..
Úžasná chuť pohánky bez dlhého varenia. Bulgur má orieškovú chuť. Pripravte si osviežujúci šalát s b..
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne..
Cirok lúpaný je prirodzene bezlepková obilnina. Má všestranné využitie. Je vynikajúci ako príloha k ..
Holý jačmeň v bio kvalite. Nemá okolo zrna obaly ako bežný jačmeň. Jačmeň poznajú ľudia asi 3000 ..
Jačmenné krúpy (veľké) bio. Jačmeň patrí medzi najstaršie obilniny našej civilizácie. Jačmenné..
Kamut je prapôvodný druh pšenice, ktorý neprešiel procesom hybridizácie alebo genetických úprav. ..
Holý ovos v biokvalite. Nemá okolo zrna obaly ako bežný ovos, nazývajú ho „európska ryža".. V kuc..
Pohánka je prirodzene bezlepková plodina, ktorá má nezameniteľnú, ľahko orieškovú chuť.
POUŽI..
Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, ľahko orieškovú chuť.
..
Pšenica špaldová je nešľachtenou predchodkyňou klasickej pšenice s nezameniteľnou orieškovou chuť..
Pšeno je dobre stráviteľné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni má veľmi široké využi..
Raž je obilnina podobná pšenici. Môžete zrno namočiť a uvariť z neho kašu alebo zeleninové jedlo...
Slzovka obyčajná (inak Jojobove slzy, čínsky Yi yi ren, japonsky Hatomugi) je jednou z najdlhšie ..
Špaldové kernotto sú veľké špaldové bio krúpy. Kernotto môžete použiť všade tam, kde je vhodné i ..
Zobrazenie 1 až 15 z 15 (1 stránok)