Bez DPH: 2.33€
Špaldové kernotto sú veľké špaldové bio krúpy. Kernotto môžete použiť všade tam, kde je vhodné i zrno, a uľahčiť si tak prípravu špaldových pokrmov.
POUŽITIE: do polievok, fašírok, do mäsových a zeleninových zmesí alebo ako príloha.
PRÍPRAVA: Kernotto prepláchnite pod tečúcou vodou, vložte do hrnca, zalejte studenou vodou, osoľte, pridajte kvapku oleja a varte pod pokrievkou bez miešania. 20-30 minút varte pre chrumkavé zrno, 50 minút pre mäkké zrno (vhodné do nátierok).
TIP: Vyskúšajte netradičné raňajky: sladké kernotto s hrozienkami, medom, orechmi, semienkami a ovocím. Dobre vás zasýti a dodá telu potrebnú energiu, ktorá sa bude postupne uvoľňovať celé dopoludnie.
ZLOŽENIE: špaldové krúpy bio
ALERGÉNY: lepok
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1560 kJ / 370 kcal
- Tuky: 3,40 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,40 g)
- Sacharidy: 67,00 g (z toho cukry: 3,20 g)
- Vláknina: 8,70 g
- Bielkoviny: 14,00 g
- Soľ: 0,00 g
SKLADOVANIE: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 75%.
KRAJINA PÔVODU: Česká Republika