Bez DPH: 5.88€
Umeboshi slivky sa vyrábajú z japonských ume sliviek.
Sú nakladané v sudoch, nahrubo sa zasypú morskou soľou a zaťažia závažím. Pôsobením soli a tlaku sa scvrkávajú a šťava z nich sa zhromažďuje na dne suda. Pri nakladaní sa k slivkám pridávajú aj listy shizo – byvolej trávy – ktorá im dodá vínovočervenú farbu a zvláštnu chuť. Slivky sa nechávajú v sude kvasiť niekoľko dní, čím dlhšie sú naložené, tým sú účinnejšie.
ZLOŽENIE: ume slivky 72%, morská soľ, umeocot (ume slivky, morská soľ, shiso) shiso
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 102 kJ / 25 kcal
- Tuky: 0,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g)
- Sacharidy: 2,7 g (z toho cukry: 0,5 g)
- Bielkoviny: 0,3 g
- Soľ: 14,0 g
SKLADOVANIE: skladujte v suchu a chlade.
KRAJINA PÔVODU: Japonsko