Bez DPH: 2.69€
Naklíčené semienka sú vhodné na ozdobenie pečiva, na vylepšenie šalátov, polievok a iných pokrmov. Pikantné chuťové tóny šošovky, reďkovky a horčice sa vám nikdy nezunujú. Fantázii sa medze nekladú!
PRÍPRAVA:
- 4-6 hod. namáčať v čistom naklíčovadle
- klíčenie 5 - 6 dní
- preplachovať 2-krát denne
Semienka udržovať neustále v teple (najlepšie 20°C) a vlhku, nikdy nedávať na priame slnko. Keď narastú klíčky, postupne ich striháme. Hotové klíčky môžeme uchovávať v chladničke. Najvhodnejšie použitie klíčkov je do hotových pokrmov - teplom sa znižuje obsah enzýmov.
UPOZORNENIE: pred konzumáciou ešte raz prepláchnuť vodou, výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke.
ZLOŽENIE: šošovica bio, reďkovka bio, horčica bio
SKLADOVANIE: skladujte v suchu
KRAJINA PÔVODU: EÚ/ mimo EÚ