Bez DPH: 3.17€
Môžete ju namočiť a potom
variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí
aj do sladkých jedál.
Adzuki obsahuje dostatok bielkovín, fosforu a vápniku. Je vhodná na klíčenie.
PRÍPRAVA: Adzuki je potrebné namáčať minimálne 8 hodín. Následne je nutné adzuki variť cca 45 minút. Penu netreba zbierať a soľte určite až po uvarení. Po uvarení má ľahko svetlejšiu farbu do fialova a nerozpadáva sa. Pri jej príprave nedoporučujeme príliš aromatické a silné dochucovadlá, ktoré by prekryli samotnú chuť adzuki.
POUŽITIE: Je vhodná ako príloha k obilninovým jedlám, ale aj na prípravu hustých polievok, do šalátov, na sladko či koláčov.
ZLOŽENIE: fazuľa Adzuki BIO
ALERGÉNY: môže obsahovať stopy lepku, orechov a sezamu
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1 281 kJ / 304 kcal
- Tuky: 1,2 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g)
- Sacharidy: 41,5 g (z toho cukry: 3,1 g)
- Bielkoviny: 23,1 g
- Soľ: 0,0 g
SKLADOVANIE: skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
KRAJINA PÔVODU: Čína