Bez DPH: 1.92€
Hrách je veľmi sýty a výdatný, v kombinácií so zeleninou a obilovinami poskytuje bielkoviny vysokej kvality.
POUŽITIE: Zelený hrách celý namočte na 8-12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60 minút.
Pri správnom varení sa zelený hrách nemá tendenciu rozvárať a po dovarení je pevný. Prí mixovaní nevytvára krém, ale skôr múku, pretože má pevnejšiu konzistenciu. Ak máte problém s nadúvaním, môžete pri varení pridať saturejku alebo bazalku.
ZLOŽENIE: hrach zelený celý bio
ALERGÉNY: môže obsahovať stopy lepku a sójové bôby
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1 201 kJ / 287 kcal
- Tuky: 1,7 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g)
- Sacharidy: 43,0 g (z toho cukry: 19,0 g)
- Bielkoviny: 23,0 g
- Soľ: 0,02 g
SKLADOVANIE: skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
KRAJINA PÔVODU: Taliansko