Bez DPH: 3.00€
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Chutí ako hrášok. Mungo fazuľa je najvhodnejšia na nakličovanie.
Fazuľu je potrebné pred použitím namočiť aspoň na 2 hodiny. Pri varení použite čerstvú vodu, aby ste predišli nadúvaniu. Mungo soľte až po uvarení, inak vám vo vode stvrdne.
POUŽITIE: Môže sa použiť do šalátov, zeleninových jedál, polievok no najviac vitamínov má vo forme klíčkov. Obsahuje totiž bielkoviny, železo, mangán, horčík a fosfor.
ZLOŽENIE: fazuľa mungo bioALERGÉNY: môže obsahovať stopy lepku, orechov a sezamu
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1 146 kJ / 274 kcal
- Tuky: 1,2 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g)
- Sacharidy: 42,0 g (z toho cukry: 1,4 g)
- Vláknina: 17,0 g
- Bielkoviny: 23,0 g
- Soľ: 0,02 g
SKLADOVANIE: skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
KRAJINA PÔVODU: Čína