Bez DPH: 2.67€
Jemné, hodvábne BIO TOFU vyrobené v Japonsku, TOFU profesionálmi s tradíciou niekoľkých storočí.
Jediné BIO TOFU na trhu, ktoré nemusí byť chladené a má dlhú dobu spotreby. Chutí ako úplne čerstvé TOFU vyrobené dnes ráno :)
Populárny zdroj proteínov, vhodné pre vegánov aj vegetariánov. Vhodné pri cestovaní, na dovolenky, alebo len tak, mať ho v poruke v kuchyni pre neočakávaných hostí, výborné pre teplú aj studenú kuchyňu.
Bez lepku, bez mlieka, bez laktózy, bez cholesterolu, bez chemických konzervačných látok, s nízkym obsahom tuku. Balené v ekologickom balení FUJIPACK.
ZLOŽENIE: voda, sójové bôby bio 26%, prírodný koagulant: nigari.
ALERGÉN: sója
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 268kJ / 64kcal
- Tuky: 3g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6g)
- Sacharidy: 1,9g (z toho cukry: 1,3g)
- Vláknina: 1,1g
- Bielkoviny: 6,8g
- Soľ: 0,0125g
SKLADOVANIE: Skladujte pri teplote do 20°C, nemraziť. Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte max. do 2 dní.
KRAJINA PÔVODU: Japonsko
TIP: Ohlásila sa vám nečakaná návšteva? Vyskúšajte rýchly recept:
- 500g jahôd (môžu byť mrazené)
- 300g Tofu
- 1 lyžica Tahini
- 1/2 šálky ryžového sirupu (alebo iného sladu)
- 3 1/2 lyžice prášku Agar agar
- 1/2 šálky jablkovej šťavy (džúsu)
Jahody, tofu, tahini a ryžový sirup vložte do mixéra a vymixujte spolu do hladka. V hrnci priveďte k varu jablkovú šťavu s práškom Agar agar, povarte 10-15 minút. Vylejte uvarenú jablkovú šťavu do mixéra k tofu zmesi a pár sekúnd mixujte. Nalejte do pohárov a nechajte vychladiť v chladničke.