Bez DPH: 1.33€
Špaldové vločky aj po uvarení dobre držia svoj tvar a nijako sa nerozvaria. Využite ich na prípravu kaší na raňajky, granoly, ..
Pšenica špalda je pomerne málo šľachtená odroda, ktorá sa pestuje takmer výhradne v ekologickom poľnohospodárstve. Je odolná voči burinám a celkovo je oproti pšenici menej náročná na podmienky prostredia. Vďaka svoje tvrdej škrupine má špalda vyššiu svoju nutričnú hodnotu v porovnaní s klasickou pšenicou. Špalda obsahuje vitamíny skupiny B, A a E, tiež minerálne látky ako je draslík, fosfor, vápnik, zinok a horčík. Špalda je oveľa ľahšie stráviteľná než všetky ostatné obilniny.
ZLOŽENIE: vločky špaldové bio
ALERGÉNY: lepok
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1 501 kJ / 355 kcal
- Tuky: 3,0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,0 g)
- Sacharidy: 4,0 g (z toho cukry: 3,0 g)
- Bielkoviny: 14,0 g
- Soľ: 0,0 g
SKLADOVANIE: pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do 65%. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
KRAJINA PÔVODU: EÚ