Výrobca: Muso
Kód produktu: 252
EAN 4958325005056
Dodanie: 1-3 dni
8.20€
Bez DPH: 6.83€

Množstvo

Rastlina kuzu je vinný krík, (Puerarialobata). Jeho pôvod je v japonských horách.

Posilňujúci prostriedok, vhodný aj do kuchyne ako zahusťovadlo do omáčok, plniek ap.

Kuzu škrob je výnimočnej kvality s hladkou konzistenciou a neutrálnou arómou. Je prirodzene získaný z jednej z energeticky najsilnejších japonských rastlín.

POUŽITIE: 1 - 2 čajové lyžičky rozdrviť a pridať do studenej vody (cca. 250ml), pridajte do polievky, omáčky či pudingu. Povariť na slabom ohni pokiaľ hmota nezhustne.

ZLOŽENIE: mletý koreň stromu kuzu. (vyrába sa tradičným spôsobom bez použitie akýhkoľvek chemických látok)

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:

  • Energia: 1 437kJ / 3398 kcal
  • Tuky:  0g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g)
  • Sacharidy:  85 g (z toho cukry: 0,0 g)
  • Vláknina: 0,4 g
  • Soľ:  0,05 g

TIP: Jablkový Kuzu nápoj - chutný osviežujúci nápoj, vhodný aj pre makrobiotikov.

Na 2 porcie potrebujete:

  • 1 jablko
  • 2 šálky jablkovej šťavy
  • 1 čl škorice (alebo kúsok celej škorice)
  • 2 čl Kuzu
  • hrozienka, brusnice, goji alebo iné sušené ovocie

Jablko nakrájajte na kúsky a povarte v jablkovej šťave cca 20 minút. Asi 10 minút pred koncom pridajte škoricu a sušené ovocie. Zložte z plameňa. V troche vody rozmiešajte Kuzu na pastu a pridajte do nápoja (keď sa nápoj už nevarí). Dobre rozmiešajte (aby sa nevytvorili hrudky) až do zhustnutia. Podávajte teplé.


SKLADOVANIE: skladujte v suchu a chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

KRAJINA PÔVODU: Japonsko

Súvisiace produkty