Bez DPH: 2.33€
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie.
Pšenica špaldová (Triticum spelta) je jednou z najstarších kultúrnych plodín. Špalda
je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže
máte istotu, že Vaše telo nie je vystavené zbytočnou záťažou chemickými
látkami.
POUŽITIE: Špaldovú múku môžete použiť namiesto pšeničnej múky do vašich obľúbených jedál. Výborná je na pečenie rôznych dobrôt (koláčov, zákuskov, či slaného pečiva). Môžete ju použiť tiež na zahustenie pokrmov a prípravu rôznych múčnych jedál.Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že Vaše telo nie je vystavené zbytočnou záťažou chemickými látkami.
Kúpou tohto produktu podporujete ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku.
ALERGÉNY: lepok
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 1 521 kJ / 359 kcal
- Tuky: 2,12 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,32 g)
- Sacharidy: 74,46 g (z toho cukry: 13,20 g)
- Vláknina: 4,08 g
- Bielkoviny: 12,55 g
-
Soľ: < 0,0025 g
SKLADOVANIE: skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti do 70%.
KRAJINA PÔVODU: Slovenská Republika