Bez DPH: 8.00€
Ryžové miso je fermentovaný výrobok. Má nízku energetickú hodnotu.
Najkvalitnejšie dostupné MISO, ktore bolo vyrobené japonskými majstrami s niekoľkogeneračnou tradíciou. Miso bolo kvalitne fermentované až po dobu 18 mesiacov a následne balené bez pasterizácie. Jedná sa o tzv. "živý" výrobok.
Prípadné naduté viečko nie je na závadu, keďže sa jedná o "živý" výrobok, odporúčame aj prípadne skladovanie v chlade. Farba misa môže byť rôzna, závisí od odrody surovín ako aj ročného obdobia fermentácie.
POUŽITIE: Môže sa použiť ako dochucovadlo (pridáva sa krátko pred dovarením) do polievok , omáčok, zeleninových či strukovinových jedál. Doporučujeme používať denne.
ZLOŽENIE: *jačmeň 38%, sójové bôby 35%, koji, morská soľ, voda
*suroviny z ekologického poľnohospodárstva
ALERGÉNY: lepok, sója
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 494kJ / 118kcal
- Tuky: 3,8g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,65g)
- Sacharidy: 9,6g (z toho cukry: 9,5g)
- Bielkoviny: 11,4g
- Vláknina: 8,5g
- Soľ: 14g
SKLADOVANIE: skladujte na suchom a tmavom mieste, po otvorení v chladničke
KRAJINA PÔVODU: Japonsko