Bez DPH: 4.58€
Jačmenné miso je fermentovaný výrobok zo sóje s jačmeňom. Má nízku energetickú hodnotu. Má jemnú chuť a arómu.
POUŽITIE: môže sa použiť ako dochucovadlo (pridáva sa krátko pred dovarením) do polievok , omáčok, zeleninových či strukovinových jedál. Rozmiešajte požadovné množstvo vo vlažnej vode alebo zeleninovom vývare. Miso by nemalo prejsť varom a preto pridávajte vždy na koniec varenia a príkrm nechajte pred podávaním chviľku stáť.
ZLOŽENIE: sójové bôby 58 %, jačmeň 29 %, morská soľ, voda, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
ALERGÉNY: lepok, sója
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 690 kJ / 165 kcal
- Tuky: 5,8 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g)
- Sacharidy: 12,0 g (z toho cukry: 7,6 g)
- Vláknina: 8,1 g
- Bielkoviny: 12,0 g
- Soľ: 9,8 g
SKLADOVANIE: skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzavretom obale v chladničke.
KRAJINA PÔVODU: Japonsko