Bez DPH: 6.58€
Ryžové miso je fermentovaný výrobok. Má nízku energetickú hodnotu.
Najkvalitnejšie dostupné MISO, ktoré bolo vyrobené japonskými majstrami s niekoľko generačnou tradíciou. Miso bolo kvalitne fermentované až po dobu 18 mesiacov a následne balené bez pasterizácie. Jedná sa o tzv. "živý" výrobok.
Prípadné naduté viečko nie je na závadu, keďže sa jedná o "živý" výrobok, odporúčame aj prípadne skladovanie v chlade. Farba misa môže byť rôzna, závisí od odrody surovín ako aj ročného obdobia fermentácie.
POUŽITIE: Môže sa použiť ako dochucovadlo (pridáva sa krátko pred dovarením) do polievok, omáčok, zeleninových či strukovinových jedál. Doporučujeme používať denne.
ZLOŽENIE: *sójové bôby 47%, *nelúpaná hnedá ryža 33%, koji, morská soľ, voda
*suroviny z ekologického poľnohospodárstva
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
- Energia: 702kJ / 167kcal
- Tuky: 6,3g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,97g)
- Sacharidy: 11,6g (z toho cukry: 10,9g)
- Bielkoviny: 12,1g
- Soľ: 12,76g
SKLADOVANIE: skladujte na suchom a tmavom mieste, po otvorení v chladničke
KRAJINA PÔVODU: Japonsko