Bez DPH: 4.50€
Poctivá japonská sójová omáčka dvojnásobne silná / výrazná: prirodzene fermentovaná v cedrových sudoch, vyrábaná japonskými majstrami s niekoľkogeneračnou tradíciou.
(BIO, VEGAN, Kosher, bez gluténu, bez pšenice, bez pridaného cukru)
Rozdiel medzi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari sú viac-menej zameniteľné tým, že tamari si lepšie udrží chuť a arómu pri tepelnej úprave. Shoyu sa, naopak, odporúča používať k finálnemu dochutenie hotového pokrmu. Nie je to ale žiadne železné pravidlo.
- vyrába sa rozdielnym spôsobom - tamari vzniká ako vedľajší výrobok pri výrobe klasickej miso pasty
- tamari sa vyrába z prirodzene bezlepkových surovín
-
tamari je tmavšia, hustejšia a má bohatšiu a výraznejšiu chuť
ZLOŽENIE: *celé sójové bôby 46%, *mirin (*ryža, voda, *naklíčená ryža), morská soľ , voda. *z ekologického poľnohospodárstva - BIO.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100ML:
- Energia: 415kJ / 98 kcal
- Tuky: 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g)
- Sacharidy: 8,4 g (z toho cukry: 0,6 g)
- Bielkoviny: 15 g
- Soľ: 19,4 g
ALERGÉNY: sója
SKLADOVANIE: skladujte v suchu a chráňte pred teplom. Po otvorení skladujte v chladničke.
KRAJINA PÔVODU: Japonsko